Zajtrajšie menu

Dátum: 
Thursday, 14 October, 2021
Polievka: 
*
1. 025 Fazuľová 9
*
2. 025 Indická kuracia 9
*
Hlavné jedlo: 
*
1. 120g Kurací rezeň zapekaný so šunkou, šampiňónmi a syrom 1,7, dusená ryža, zemiakové lupene, malé zeleninové obloženie
*
2. 120g Tri groše - bravčové medailóniky so smotanovým dipom 1,7, pečené bylinkové zemiaky
*
3. 120g Spišské bravčové pliecko - so spišskými párkami - 1, tarhoňa 1
*
4. 160g Vyprážané zeleninové rezne 1,3,7, varené zemiaky s maslom 7, tatárska omáčka 30g 7
*
5. 420g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1,3,7
*
** Pôvod mäsa: kuracieho: Poľsko, bravčového karé: Španielsko, bravčového pliecka: Nemecko.
*