Dnešné menu

Dátum: 
Thursday, 4 December, 2025
Polievka: 
1.0,25 Fazuľková kyslá 1,7
2.0,25 Slepačia s pečeňovými haluškami 1,3,9
☆ OBEDY PODÁVAME DO 12.30 HODINY ☆
Hlavné jedlo: 
1. 120g Pečená bravčová krkovička s omáčkou z dijonskej horčice 1,10, cestovinové špecle so zeleninou wok 1,3,7
2. 120g Vyprážané kuracie rezne vo vínnom cestíčku 1,3,7, zemiaková kaša 7, broskyňový kompót
3. 120g Tokáň z bravčovej panenky v šípkovej omáčke 1, karlovarské žemľové knedle 1,3,7
4. 250g Zeleninový šalát s medovou zálievkou a grilovanými kuracími kúskami /80g/, jogurtový dresing s mätou 7, opečená bageta s maslom 1,7
☆ Pôvod mäsa: bravčového: Španielsko, kuracieho: Poľsko.