Dnešné menu Dátum: Thursday, 4 December, 2025Polievka: ☆ 1.0,25 Fazuľková kyslá 1,7 ☆ 2.0,25 Slepačia s pečeňovými haluškami 1,3,9☆ ☆ OBEDY PODÁVAME DO 12.30 HODINY ☆☆Hlavné jedlo: ☆ 1. 120g Pečená bravčová krkovička s omáčkou z dijonskej horčice 1,10, cestovinové špecle so zeleninou wok 1,3,7☆2. 120g Vyprážané kuracie rezne vo vínnom cestíčku 1,3,7, zemiaková kaša 7, broskyňový kompót ☆3. 120g Tokáň z bravčovej panenky v šípkovej omáčke 1, karlovarské žemľové knedle 1,3,7☆ 4. 250g Zeleninový šalát s medovou zálievkou a grilovanými kuracími kúskami /80g/, jogurtový dresing s mätou 7, opečená bageta s maslom 1,7☆ ☆ Pôvod mäsa: bravčového: Španielsko, kuracieho: Poľsko.☆