Dnešné menu

Dátum: 
Wednesday, 20 August, 2025
Polievka: 
1. 0,25 Slepačia s pečeňovýni haluškami 1,3,9
2. 0,25 Hubová mačanka 1,7
3. 0,25 Gaspacho - studená zeleninová
Hlavné jedlo: 
1. 100g Plátky bravčovej panenky pečenej v bylinkovej kruste 1, karotkové krémové rizoto s parmezánom 7
2. 120g Chrumkavé kuracie rezne vyprážané 1,3,7, zemiakový šalát bez majonézy 10
3. 120g CHilli con Carne v tortille 1, zemiakové hranolčeky
4. 250g Zeleninový šalát s bylinkovo-medovou zálievkou a kuracími závitkami so šunkou prosciuto, smotanovo-avokádový dresing 7, opečená bageta 1,7
Pôvod mäsa: bravčovej panenky: Španielsko, kuracieho: Poľsko, bravčového pliecka: Nemecko.